Wij hebben als missie Winterswijk en omstreken een stukje gezonder en bovenal bewuster te laten worden.

Let’s GO! Healthy Plan

In deze drukke Westerse wereld vergeten we regelmatig om tijd voor ons zelf te nemen en om gezonde keuzes te maken. Het Let’s Go Healthy plan helpt je hierbij. Het plan kent verschillende leefstijl domeinen:

  • Voeding
  • Sport
  • Bewegen
  • Ontspanning

Allen even belangrijk en je gaat je met alle domeinen bezig houden, maar de focus kan individueel anders liggen.

Wat levert het plan mij op?

Je kunt zoveel uit het plan halen als dat je er energie in steekt. Ook kun je accenten leggen op verschillende domeinen. Vind je dat je meer tijd aan ontspanning zou moeten besteden? Dan leg je de focus op dit domein. Wil je wat kilo’s kwijt of juist wat aankomen? Dan zal de focus waarschijnlijk wat meer verschuiven naar voeding, sport en bewegen.

 

 

Wat kan ik verwachten?

Het Let’s Go Healthy plan is jouw persoonlijke plan. Voor iedereen heeft het een andere betekenis en de invulling kan dus per individu verschillen. Wel bestaat het uit een aantal hoofdlijnen:

Je krijgt een persoonlijke coach. Doordat de groepen klein zijn, heeft elke coach 3 tot 4 deelnemers onder haar hoede. Je coach begeleid je door het proces heen.T ijdens het plan is er een gelegenheid om een persoonlijke evaluatie te plannen waarin de voortgang wordt besproken.
Tussendoor zijn de coaches bereikbaar via WhatsApp voor vragen.

We maken per team een WhatsApp groep waarin handige recepten, tips en mededelingen worden gedeeld. Het is ook leuk om dit onderling met elkaar te delen.
Je ontvangt voorafgaand aan het plan de Let’s Go Healthy GUIDE, een notitieboekje en nieuw vanaf september het Let’s Go Healthy WERKBOEK. Deze tools leiden jou door het proces van leefstijlverandering heen.

Met name in het werkboek ligt het accent op het behoud van je gecreëerde leefstijl, persoonlijke ontwikkeling en ontspanning. Jouw voedingsbehoefte wordt vooraf berekend aan de hand van verschillende gegevens. Hieruit komt een persoonlijk calorie budget rollen waar binnen jij je maaltijden mag nuttigen.
Je krijgt onbeperkt toegang tot de lessen en vrije fitness binnen Go Round.

Wat zijn de kosten?

Leden van Go Round: €199,95 voor 8 weken
Niet leden: €249,- voor enkel de 8 weken (incl. onbeperkt toegang tot Go Round)

Gespreid betalen is mogelijk.